lördag 9 april 2011

Så var det dags..

för sängen snart!!

Skit trött är jag sitter o gäspar..

Idag har det vart Handboll för dom stora!
Sen har Leo vart på kalas. Jag Micke o tjejerna va till Adidas lagret och letade skor till Ronja hitta inga till henne där men till Nova hittade vi ett par kalas billiga, fans tyvärr inga i Tindras storlek för hon ville ju oxå ha lika dana.
Sen drog vi till Sporthuset o där hittade Ronja 2 par ett par Salming som hon ska ha på handbollen som hade kostat 999:- o va ner satta till 99:- (det visade sig att dom va felmärkta o skulle kostat 499:- men vi fick dom för 99)

Handbolls skor är inte snygga!!!!!

Och ett par snygga kappa som hon ska ha "till-vardags" inte riktigt sådana hon vill ha men det va det bästa alternativet, efter som dom ska ha så många egenskaper för att kunna ha inläggs sulor i. Hon är ju inte så glad över det men det är ju värt ett försök, istället för operation av foten.
hittade även ett par billiga skor till Tindra så hon blev också glad och nöjd!

Sen åkte vi o hämta Leo på kalaset, va en stund i parken! sen åkte vi förbi hi sport o Leo lyckades bränna lite pengar han med.. Han hitta en fotboll i svart o guld med aik märke på.. och han tyckte han gjorde en fin investering där!! han fick också nya skor!!!

Sen lämnade vi Ronja hos en kompis i Hägersten som hon sover hos i kväll!!
och sen handlad vi o åkte hem,...



Inga kommentarer: